VIDEOOVERVÅGNING

VI TILBYDER

Videoovervågning af din virksomhed

Videoovervågning er til dig, der gerne vil sikre dit erhverv. Fælles for alle vores alle former for videoovervågning, får du tryghed og sikkerhed integreret i arbejdsmiljøet. 

 

Vi finder den rette løsning

Videoovervågning er kommet for at blive. Metoden er et uundværligt middel til opklaring og opsporing af alle former for uvedkommende færdsel, indbrud og illegale tiltag. Erfaring viser også, at Teknik & Sikkerhed´s skiltning af videoovervågning virker forebygge på de langt de fleste hændelser, som f.eks. klassisk butikstyveri, røveri og overfald.

Skab et trygt og sikkert arbejdsmiljø blandt dine medarbejdere og indbudte gæster med videoovervågning. Skulle uheldet alligevel være ude, har I alle forudsætninger for opklaring og afklaring.

Previous slide
Next slide

Videoovervågning

Overvågning i høj kvalitet

Hvad er virksomhedens behov?

Hvad skal videoovervågningen kunne? Overvågning, der blot ser, om der er nogen? Overvågning, der kan identificere personer? Systemer, som overvåger, hvad observerede personer laver? Hos Teknik & Sikkerhed har vi alle former for systemer til alle behov og situationer. Hos Teknik & Sikkerhed kan vi hjælpe virksomheden med at vælge det helt rigtige, der passer til det enkelte erhvervs behov og ønsker.

Hvad så hvis uheldet er ude?

Videoovervågning kan være et værdifuldt redskab i opklaringen og afklaringen af uønsket færdsel og kriminalitet. Med Teknik & Sikkerhed videoovervågning kan man fordel anvende videoovervågning til dokumentation, så politiet ser, hvad der skete, og hvad der er forsvundet. Som oftest opsporer videoovervågningen også et billede, hvem personen er, og hvordan vedkommende ser ud.

Med vores videoovervågning får du: