INTEGRERET ANLÆG

LÆS MEGET MERE

Kvalitetsanlæg hos Teknik & Sikkerhed

Hos Teknik & Sikkerhed er vi specialister i installation af en bred vifte af udvalgte platforme. Vi installerer udelukkende kvalitetssystemer- og anlæg, der er yderst betjeningsvenlige og af den bedste kvalitet på markedet. 

Kvalitetssystemer og intelligente anlæg

Teknik & Sikkerhed har mange års erfaring inden for sikkerhedsbranchen med et stort udvalg af forskellige produkter, men vi har valgt at specialisere os indenfor nogle udvalgte platforme. Én af dem er UTC Fire and Security (Tidligere GE Security). Begrundelsen for valget af netop denne producent er deres brede udvalg af produkter inden for tyverialarmer, adgangskontroller og videoovervågningsudstyr. 

Det spænder lige fra små privatanlæg til store domicil / multi lokationsanlæg. Ydermere er der en rød tråd igennem hele linjen, så de fleste komponenter kan sættes direkte på alle typer af anlæg.

Integreret anlæg

En bred vifte af muligheder

ATS Master eller ATS Classic

ATS Master eller ATS Classic er inde for Advisor familien og er en af de mest udbredte og anbefalede anlæg, det skiller sig ud ved blandt andet at være fuldt skalér bart både komponentmæssig men også på management delen, som kan klares via tre følgende måder. ATS anlægget kan køre som stand alone og bare blive betjent via betjeningspaneler eller via softwaren Titan, som er et lille og let program, som man kan installere på sin pc og kun åbne det, når man har brug for at ændre/oprette adgangskort, tider eller se alarm log osv. Til større anlæg anbefaler vi Alliance 8300 som er en optimal software management løsning, der integrerer tyverialarm, adgangskontrol, videoovervågning.

Teknik & Sikkerhed din Alliance partner

Teknik & Sikkerhed´s teknikkere har været med helt fra start og arbejder dagligt med Titan men hoved sagligt med Alliance 8300, som er en server / klient løsning, der kan kombinere enheder fra flere forskellige lokaliteter i én fælles management platform. Alliance 8300 giver simpel og enkelt kontrol over bygninger og områder med anvendelse af grafiske oversigtsplaner, der viser status- og alarmtilstande i realtid samt visning af live og optaget video.

Hvad vi kan tilbyde: