ENERGI & FORSYNING

EN SIKKER OG PÅLIDELIG LØSNING

Løsninger til energi og forsyningsvirksomheder

Energi & forsyning

Energi og/eller forsyningsvirksomheder er noget vi alle har brug for i vores dagligdag; privat som erhverv. Det betyder derfor også, at det er vigtigt at prioriterer sikkerheden højt, så driften ikke generes eller stoppes af f.eks. indbrud/tyveri og hærværk. Særligt også for at sætte en effektiv stopper mod mulige terrorplaner.

Hvordan din virksomhed skal sikres, er naturligvis individuelt og ud fra aktuelle omstændigheder. Herunder hvad du arbejder med og hvornår, uanset om det drejer sig om energi, vand eller noget helt tredje. Hos Teknik & Sikkerhed står vi klar til at hjælpe dig med en effektiv løsning, som er nem og overskuelig at have med at gøre.

Integrerede løsninger

Tyverialarmer er integreret med adgangskontrol og giver dig en nem styring af, hvem der har adgang til hvilke områder og hvornår. Alt registreres i det enkelte erhvervs log, som ligger ude hos virksomheden. Hvis man dertil tilføjer videoovervågning har man en effektiv løsning, som også virker forebyggende.

Vi installerer alt i brugervenligt og nemt betjeningsudstyr til hverdagen. Alle vores tyverialarmer er koblet op til Teknik & Sikkerhed´s døgnbemandede kontrolcentral, hvilket betyder, at i tilfælde af, at alarmen går, så sender vi hurtigt en vagt ud på den pågældende adresse og kontakter den valgte kontaktperson.

Fakta om videoovervågning

Hvad skal videoovervågningen kunne? Overvågning, der blot ser, om der er nogen? Overvågning, der kan identificere personer? Systemer, som overvåger, hvad observerede personer laver?

Hos Teknik & Sikkerhed har vi alle former for systemer til alle behov og situationer. Hos Teknik & Sikkerhed kan vi hjælpe virksomheden med at vælge det helt rigtige, der passer til det enkelte erhvervs behov og ønsker.

Hos Teknik & Sikkerhed kan vi hjælpe virksomheden med at vælge det helt rigtige, der passer til det enkelte erhvervs behov og ønsker.