ADGANGSKONTROL

VÆK MED NØGLER - IND MED KORT

Adgangskontrol og nøglekort

Medarbejdere og indbudte gæster udstyres med adgangskort, som blot skal holdes op foran kortlæseren ved døren. Nemt, hurtigt og ubesværet. For ”gæster” uden adgangskort er døren altid låst.

 

En sikker arbejdsgang 24/7 - adgangskontrol efter dine behov

Hos Teknik & Sikkerhed har vi stor erfaring med installation og udarbejdelse af skræddersyet tyverialarmer for alle typer virksomheder. Vores tyverialarmer er for dem, der vil sikre virksomheden for indbrud – og hvis uheldet alligevel er ude. Hos Teknik & Sikkerhed vægter vi sikkerheden højt, hvilket betyder, at vi med jævne mellemrum udfører sikkerhedstjek. En tyverialarm skal altid følge virksomhedens udvikling og behov.  

Vi har alt i tyverialarmer. Lige fra enkle standardmodeller til avancerede pc-baserede systemer. Vi tilbyder salg, udlejning og leasing. Vi finder en løsningen, der passer til det enkelte erhverv.

ACT Pro
Previous slide
Next slide

Adgangskontrol

Gør virksomheden nøglefri

Tryghed i dagtimerne

De låste døre i dagtimerne må selvfølgelig ikke være til gene i medarbejdernes hverdag. Du kan begrænse adgang til ønskede lokaler i hele bygningen, efter eget valg. F.eks. mødelokaler, køkkener eller kontorer. Der skal også være plads til de skæve arbejdstider om aften, natten eller i weekenderne. Med adgangskontrol skal du og dine medarbejdere ikke være bekymret eller utrygge for at være alene i virksomheden.

Tilpasset dine behov

Sikkerheden skal være i top, og administrationen skal være let. Hos Teknik & Sikkerhed har vi alt lige fra mindre anlæg, som styrer enkelte døre til de omfattende løsninger, der integrerer adgangskontrol med tyverialarm og videoovervågning. Administrationen sker fra en computer eksempelvis, hvorfra man let opretter og sletter adgangskort. Du kan derfor selv styre, hvilke rum indehaveren af det enkelte kort skal have adgang til, i hvilke tidsrum og så videre.

Adgangskontrol omfatter b.la.: