FINANSIELLE VIRKSOMHEDER

BRANCHE

Pengeinstitutter og andre finansielle virksomheder

Sikkerhed er en del af din hverdag

Virksomheder som pengeinstitutter har en øget risiko for røveri/tyveri og indbrud, da disse typer virksomheder rummer høj værdi. Det ses også ofte store hærværksmæssige skader i forbindelse med forsøg på at frigøre pengeautomater, gitrer osv. På den baggrund er det vigtigt at prioritere sikkerheden for materialer og personale højt, da konsekvenserne kan være store.

Videoovervågning er et vigtigt redskab

Videoovervågning har en forbyggende virkning og er et godt redskab for politiet til opklaringer af røveri. Derfor er det også vigtigt at den videoovervågning som sættes op er af en kvalitet som gør at billederne kan bruges. Hos Teknik & Sikkerhed er i trygge hænder. Den døgnbemandede central, reagerer så snart alarmen lyder. Vagterne har stor ekspertise i at håndtere sådanne situationer.

Medarbejdernes tryghed i fokus

Teknik & Sikkerhed bruger kun forsikringsgodkendte tyverialarmer og anlæg, da det ikke bare er et krav fra forsikringens side af, men også giver en sikkerhed for drift og stabilitet. Bankbokse og pengeautomater skal sikres, så medarbejderne ikke kommer i faretruende situationer i dagligdagen. Derudover er overfaldstryk en vigtig del af pengeinstitutter, så medarbejdere altid har mulighed for at tilkalde nødvendig hjælp i tilfælde af røveri.

Uforpligtende tilbud

Hos Teknik & Sikkerhed er du sikret en løsning, der er til gavn for henholdsvis virksomheden, medarbejderne og kundernes tryghed. Hos Teknik & Sikkerhed er vi specialiseret i skræddersyet tilbud, der skaber trygge atmosfærer i arbejdsmiljøet samt løsninger, der skaber de bedste forudsætninger for opsporing og afklaring af eventuelle indbrud.

Sikkerhed handler om prioritet

Pengeinstitutter og andre finansielle virksomheder har alle et højt krav, når det kommer til sikkerhed imod indbrud og røveri. Teknik & Sikkerhed er specialister og har mange års erfaring med at sikre alle typer pengeinstitutter og andre finansielle virksomheder af alle størrelser.

Hos Teknik & Sikkerhed skaber vi sikre løsninger, der er til gavn ved eventuelle alarmerende situationer, og Teknik & Sikkerhed skaber også tryghed i det daglige hverdagsmiljø i arbejdstiden, såvel som i lukketiden. Vi tilbyder naturligvis rådgivning og uforpligtende tilbud på sikringer.

Der skal være en tryg stemning og atmosfære, på den måde kan medarbejderne koncentrer sig om deres arbejde og ikke være bekymret.