TÅGESIKRING

LÆS MERE OM

Et intelligent tågesystem

Er tyven sluppet ind på den forkerte side af bygningens vægge, er tågesikring det rette middel til at sætte en stopper for vedkommende. Vores døgnbemandede kontrolcentral rykker ud i tilfælde af udløsning.

Effektiv ved indbrudsforsøg

Oftest er folk af den overbevisning, ”vil tyven ind, kommer han ind og tager mine ting”. Med en tågegenerator kombineret med Teknik & Sikkerhed tyverialarm, sætter du en effektiv stopper for indbrudsforsøget, hvis en tyv alligevel skulle gøre sig den ulejlighed at forsøge at bryde ind. Tågegeneratoren er særligt velegnet til f.eks. butikker og kontorer med høje værdier eller eftertragtet elektronik, kunst osv. Det gælder om hurtigt at afskære tyven for at kunne se, hvad han vil stjæle.

En tågekanon fylder lokalet med en tæt tåge, så vedkommende mister orienteringsevne og koncentrat i løbet af få sekunder. Denne sikring er koblet op til Teknik & Sikkerhed døgnbemandede kontrolcentral, som betyder, at der i løbet af kort tid vil komme bemanding på stedet.

Protect Professionel
MiniMist Tågemaskine
Protect Small
Previous slide
Next slide

TÅGESIKRING FOR ERHVERV

Tågen, der stopper tyven

Stop tyven

Tågen stresser indbrudstyvene og stopper dem i at finde det, som de kom for at stjæle. De forlader ofte hurtigt stedet igen. Når tyverialarmen bliver udløst, danner tågekanonen et tæt tågeslør i løbet af meget få sekunder, som gør det umuligt at orientere sig. Sigtbarheden reduceres til 30 cm i løbet af få sekunder. 

Mulige tilvalg

Man kan vælge at tilkøbe Teknik & Sikkerhed stroboskoblys, som sammen med tågen vil gøre det særdeles ubehageligt, så vedkommende søger ud. Tågen er testet af Teknologisk Institut og er 100 % uskadelig for mennesker, dyr, inventar, fødevarer, medicinalvarer, elektronik osv.. Lokalet kan bruges igen kort tid efter udløsning.

Med vores tågesikring får du b.la.: