SERVICEVIRKSOMHED

SÅDAN PÅVIRKES DIN BRANCHE

Det skal du vide

Virksomhed og kontor

Mange virksomheder med kontorer og værksteder rummer ofte en masse udstyr som f.eks. elektronik og andre værdifulde genstande med en høj værdi. Derfor er det altid en god ide at sikre virksomheden og omgivelserne, så arbejdsmiljøet er så trygt og sikker som overhovedet muligt. På den måde kan ansatte slippe uroen og koncentrere sig om deres arbejde. Hos Teknik & Sikkerhed står vi klar til at udarbejde en skræddersyet sikringsplan.

Hvad kan man gøre?

Indbrud er ikke blot et tab af værdifulde genstande og penge. Det handler også om materialer, som igen skal indhentes, deadlines som misses og indkøb af værktøj. For selv om forsikringen dækker de mistede ting, som f.eks. computere og møbler, dækker de oftest ikke den tabte fortjeneste. Hos Teknik & Sikkerhed har vi forsikringsgodkendte tyverialarmer, som egner sig til de fleste virksomheder. Vi garanterer en alarm med enkel betjening!

Gør din virksomhed sikker

Vi kan hjælpe med at sikre din servicevirksomhed, så du får optimal udnyttelse af dine muligheder for sikkerhed og tryghed hos Teknik & Sikkerhed. Der er meget værdi, der kan gå tabt. Noget kan erstattes, men deadlines, noter og møder kan ikke indhentes igen.

Vi står klar til at skræddersy sikkerhed for netop dit erhverv, så I kan føle jer trygge og sikre i hverdagens arbejdstimer i åbningstiden, såvel som i lukketiden. Vi tilbyder professionelt udstyr, systemer og vagtplaner, som er skræddersyet ud fra det enkelte erhvervs behov.

Vi tilbyder professionelt udstyr, systemer og vagtplaner, som er skræddersyet ud fra det enkelte erhvervs behov.