REFERENCER

REFERENCER

Et udpluk af vores kunder

Her på siden kan du få et overblik over et udpluk af vores kunder. Vi sætter en stor ære i at yde services og installationer for virksomheder. Har jeres virksomhed behov for en løsning, kan I altid henvende jer til os.

Saxo Bank

Saxo Bank tilbyder investorer en balanceret og up-to-the-minute view på markederne. Hver dag leverer vores strateger artikler, dybdegående nyheder, kommentarer og analyser om den aktuelle markedssituation med henblik på at give kunderne de bedste kort på hånden.

Jane Kønig

Jane Kønig har modtaget Wonderful Copenhagen’s design pris, Det gyldne Fingerbøl og guldsmedenes Skt. Loyd medalje.Hendes design bliver forhandlet i Europa, USA, Canada og Japan

3F Forbund

3F er Danmarks største og stærkeste fagforening og a-kasse. 3F forhandler overenskomster, arbejder for bedre arbejdsmiljø og taler medlemmernes sag.

PricewaterhouseCoopers

PWC er en af verdens største revisions- og konsulentvirksomheder med over 236.200 ansatte og aktiviteter i 157 lande. Virksomheden blev dannet i 1998 ved en fusion af de London-baserede virksomheder Price Waterhouse 1849 og Coopers & Lybrand 1854.

DriveMade

Drivemade har en vision om at skabe en god, tryg og ikke mindst gennemsigtig oplevelse, når der handles bil. Kort sagt, er vi præcis ligesom dig – bilglade bilnørder.

Templafy

Templafy er indholdsaktiveringsplatformen, der tilpasser arbejdsstyrken og sætter medarbejdere i stand til ubesværet at skabe on-brand, højtydende virksomhedsindhold …