BUTIKKER

BUTIKKER OG FORRETNINGER

Forretning og butikssikkerhed

Sikkerhed til foretninger

Det er vigtigt at passe godt på sit varelager, da der ofte er stor værdi og tid at miste ved indbrud og røveri. Hos Teknik & Sikkerhed ved vi, at der der ikke findes nogen virksomheder, som ønsker indbrud og/eller hærværk. Det kan koste en virksomhed dyrt i deres drift og produktion. For selvom forsikringen dækker de mistede varer, dækker de oftest ikke tab af kunder, hvis du ikke kan levere.

Medarbejdernes tryghed i fokus

Bankbokse og pengeautomater skal sikres så medarbejderne ikke kommer i fare situationer i dagligdagen. Derudover er overfaldstryk en vigtig del af pengeinstitutter, så kan medarbejderne altid tilkalde hjælp i en røveri situation.

Forsikringsgodkendte løsninger

Hos Teknik & Sikkerhed bruger vi kun forsikringsgodkendte tyverialarmer, og vi har altid professionelle løsninger til virksomheder uanset størrelse og behov. Det sikrer dig, at du som kunde er sikker på at få den optimale kvalitet af anlæg, uanset om du har et krav fra forsikringsselskabet eller ej. Lad os hjælpe dig med en løsning!

Supplerende videoovervågning

Med videoovervågning er det muligt at sikre tyveri eller svind og på samme måde minimere hærværk. Investeringen i en videoovervågning er hurtigt tjent hjem i tilfælde af at uheldet er ude. Der er en stor garanti for at kunne opspore eventuelle indbrud og røverier. Derfor er videoovervågning altid en god ide.

Gør din butik sikker

Vi har opbygget stor ekspertise i forebyggelsesmetoder og sikringsløsninger. Butikker og forretninger er et udsat erhverv, som altid bør sikres med de bedste metoder på markedet. Indbrud kan i mange tilfælde gå hårdt ud over drift og produktion.

Hos Teknik & Sikkerhed kan vi udarbejde en skræddersyet løsning, så det enkelte erhverv har de bedste forudsætninger for at undgå indbrud, og på samme måde komme så ubemærket gennem hele situationen, hvis uheldet alligevel skulle være ude.

Butikker og forretninger er et udsat erhverv, som altid bør sikres med de bedste metoder på markedet.