DØGNSERVICE AF VAGT

VI TILBYDER

Tæt samarbejde

Hos Teknik & Sikkerhed har vi stor erfaring med udarbejdelse af skræddersyet løsninger, der har til formål at sikre dit erhverv. Vores vagter tilbyder en bred vifte af services, som du kan læse mere om på siden.

Vi kommer ud, når alarmen går

Teknik & Sikkerhed kan hjælpe din virksomhed med at begrænse skaderne. I tilfælde af alarm, tilser vagten virksomheden udvendigt såvel som indvendigt, og han forlader aldrig stedet, førend sikkerheden er genetableret. I samarbejde med kontrolcentralen kan vagten på den måde, tage de nødvendige forholdsregler, så du undgår, at der sker yderligere skader. Du er altid velkommen til at kontakte Teknik & Sikkerhed, så vi kan afdække lige præcis din virksomheds behov og risici.

I fællesskab skræddersyer vi tyverialarm og vagtydelser, som passer til virksomheden. Vagter har både en præventiv virkning mod tyveri og hærværk, og de kan også sørge for omgående handling.

Previous slide
Next slide

Vagt

Virksomhedens aktuelle behov

Forebyggelse og tryghed

Forebyggelse er altid den bedste løsning. En tyverialarm fra Teknik & Sikkerhed sikrer, at vores kontrolcentral reagerer, så snart alarmen går i gang. Når der er behov for det, sender vi en vagt ud til din virksomhed og kontakter din udvalgte kontaktperson.

Vagtydelser efter behov

Vi kan tilbyde mange former for vagtydelser alt efter behov og ønsker. Gennem vores samarbejde med en af Danmarks bedste vagtselskaber, har ud mulighed for at vælge, om du vil have en fast vagt tilknyttet din virksomhed, eller du blot ønsker en ekstra sikkerhed ved særlige begivenheder. Vi skræddersyer en løsning!

Med vores vagt får du: