BYGGEBRANCHEN

EN UDSAT BRANCHE

Gør et usikkert arbejdsmiljø sikkert

Byggepladsen er udsat

Byggebranchen har tit store udfordringer, når det kommer til byggepladser. Bygninger og inventar bør sikres mod indbrud. Byggepladser er ofte udsat for både tyveri, indbrud og hærværk, og det kan være komplekst at holde øje med materialer, værktøj, skurvogne og entreprenørmaskiner, når byggeriet er i gang.

Hvad med kontoret?

Virksomhedens kontorer bør også sikres mod tyveri, indbrud og hærværk, da der ofte ligger vigtig data, tegninger m.v.. Da man skal kunne arbejde på de skæve arbejdstider, er adgangskontrol ofte en sikker løsning, da medarbejderne kan være trygge uden at være bekymret for uvedkommende. Man kontrollere, hvem der har adgang, hvilke kontorer og hvornår.

Hvad kan der gøres?

Teknik & Sikkerhed kan hjælpe med forskellige løsninger til at sikre byggepladsen og det omkringliggende arbejdsområde. Det er b.la. muligt at få installationer som tyverialarmer, vagtordninger og videoovervågninger. Det er et komplekst og udsat arbejdsmiljø, som vi hos Teknik & Sikkerhed har stor erfaring med.

Teknik & Sikkerhed står altid klar​

Hos Teknik & Sikkerhed installere vi alt lige fra mindre anlæg, som styrer en dør eller to, til store avancerede løsninger, der integrerer adgangssikring med tyverialarm og videoovervågning. Alle vores tyverialarmer er koblet op til vores kontrolcentral med døgnbemanding og vagter. Går alarmen, sender vi naturligvis hurtigt en vagt afsted og kontakter pågældende kontaktperson.

Hvad er jeres behov?

Hos Teknik & Sikkerhed ved vi, at ikke to virksomheder er ens, selvom de er i samme branche. I byggebranchens felt er der mange vilkår og mulige konsekvenser. Derfor har vi specialiseret os i branchens felt.

Vi tilbyder faglig rådgivning og vejledning ud fra vores ekspertise på netop dette område. Det er naturligvis helt uforpligtende at få et projektmøde og godt tilbud. Lad os stå for at sikre dit erhverv.

I byggebranchens felt er der mange vilkår og mulige konsekvenser. Derfor har vi specialiseret os i branchens felt.