INDUSTRI

SIKKERHED FOR INDUSTRIEN

Industri og sikkerhed

Individuelle sikringsløsninger i industri

Alle virksomheder ønsker naturligvis at sikre sig effektivt mod indbrud. Hvor avanceret et alarmsystem, som det enkelte erhverv har behov for, afhænger af virksomhedens type og risikofaktorer. Der er flere muligheder at vælge imellem, som afhænger af det enkelte erhverv. Måske har du brug for et alarmsystem, der kan slås til i administrationen, mens der arbejdes i produktionen? Måske har du behov for særlig sikring af visse områder?

Flere muligheder med adgangskontrol

Med adgangskontrol kan du selv bestemme, hvem der har adgang til hvilke områder og hvornår. Det sikrer, at medarbejdere føler sig trygge og man kan begrænse adgang til ønskede gæster. Dette gør, at sikringen er i top, selv hvis der er nogle, der arbejder på skæve tidspunkter eller i weekenden eksempelvis.

Videoovervågning og kontrolcentralen

Med videoovervågning er det muligt at sikre virksomheder mod tyveri/svind, og man kan minimere risikofaktoren for hærværk. Hvis uheldet alligevel er ude, er det muligt at opspore og opklare en eventuel sag hurtigt. Samtidig har det en forbyggende effekt, da skiltning med videoovervågning er forebyggende i sig selv.

Alle tyverialarmer er koblet op til vores døgnbemandede kontrolcentral, og hvis alarmen går, sender vi hurtigt en vagt ud på den pågældende adresse og kontakter den valgte kontaktperson. Hos Teknik & Sikkerhed forlader vi aldrig området, før der er trygt og sikkert igen. Det gælder selve situationen og de pårørende i området. Hos Teknik & Sikkerhed vægter vi tillid og tryghed.

Få et uforpligtende tilbud

Alle virksomheder har forskellige behov, når det gælder sikring. Særligt store virksomheder. Hele virksomheden skal som oftest sikres, hvad enten det drejer sig om kontoret, lageret, produktionen eller lignende. Simpelthen så der er de bedste forudsætninger for, at virksomheden i tilfælde af indbrud kommer så ubemærket gennem situationen som muligt. Hos Teknik & Sikkerhed skræddersyer vi en løsning til jer. Kontakt os allerede i dag og hør meget mere.

Der skal være en tryg stemning og atmosfære, på den måde kan medarbejderne koncentrer sig om deres arbejde og ikke være bekymret.