TRANSPORT & LOGISTIK

SIKKER FÆRDSEL OG TRANSPORT

Sikre transportløsninger

Transportløsninger til alle miljøer

Når man transporterer varer eller passagerer, har man brug for at sikre transportmidlerne, godset og faciliteterne mod indbrud og hærværk. Hvad enten man transporterer via vand, land eller i luften, er sikkerheden stadig vigtig. Særligt, hvis din virksomhed lever af at transportere varer for andre virksomheder. De forventer oftest, at alle varer er sikret mod indbrud og hærværk.

Et trygt miljø for passagerer

Man bør prioritere medarbejdernes og passagerernes sikkerhed og tryghed. Det handler også om, at bibeholde kunder. F.eks. i forbindelse med sikker færdsel på perroner, i toget, på stationer, i lufthavnene, på flyvepladserne og på busholdepladser. Det er vigtigt at sørge for at kunder og passagerer føler sig trygge, hvis man vil sørge for at drive et sundt erhverv og arbejdsmiljø.

Kontoret kan sikres mod indbrud og hærværk

Alle kontorer kan sikres mod tyveri, indbrud og hærværk. Det er vigtigt at sikre data og programmer samt det er et plus, at medarbejderne også kan være trygge i deres daglige arbejde; selv på de skæve tidspunkter, og når de er alene. Du kan kontrollere hvem der har adgang til din virksomhed, hvilke kontorer og hvornår. Du kan holde dørene låst, mens der arbejdes. Tyverialarmerne er koblet op til vores døgnbemandede kontrolcentral, og hvis alarmen går, så sender vi hurtigt en vagt til adressen og kontakter den valgte kontaktperson.

Få et uforpligtende tilbud

Hos Teknik & Sikkerhed står vi altid klar til at rådgive ud fra vores ekspertise i netop dette felt. Vi er eksperter i sikre løsninger, der skaber tryghed for henholdsvis de ansatte og eventuelle passagerer.

Alle tyverialarmer er koblet til kontrolcentralen

Når alarmen går, hvad enten det er på virksomhedens kontor, ude på stationerne eller på busholdepladserne eksempelvis, står vores døgnbemandede vagtcentral klar til at rykke ud. Vi forlader naturligvis ikke det pågældende sted, før der igen er sikkert. Det betyder, at vi gennemgår nogen helt specifikke sikkerhedstjek og metoder, så vi udelukker konsekvenser og eventuelle risikoer.

Det betyder, at vi gennemgår nogen helt specifikke sikkerhedstjek og metoder, så vi udelukker konsekvenser og eventuelle risikoer.